Varainhankintakoulutus ja -neuvonta

Tilaa koulutuksista kertova blogin uutiskirje täältä!

Jos haluat tavata ja jutella yhdistyksenne varainhankinnasta, otahan yhteyttä! Parin tunnin varainhankintaneuvonta maksaa 60 e + alv 24%. Tapaaminen onnistuu Helsingissä, Tampereella tai puhelimella/Skypessä missä vain.

Tulen mielelläni kouluttamaan teitä. Tarinankerronta ja varainhankinta -koulutuksessa puhutaan siitä, miten hyvä tarina vie tosiasiat helpommin perille. Tapahtumavarainhankinta -koulutus on varsin mainio paketti, jossa käsitellään varainhankinnallisesti tehokkaan tapahtuman rakentamista. Kolmen tunnin koulutukset maksavat molemmat 400 e + alv 24 % per koulutus.

Jos kaipaatte jotain muuta, mietitään yhdessä mikä teille parhaiten sopisi. Pistähän sähköpostia jenni.kallionsivu@paluu.fi. Suomen lisäksi koulutan ja neuvon myös englanniksi ja viroksi.
Lähetä sähköpostia jenni.kallionsivu@paluu.fi tai soita +358 45 1058 815. Kurssit laskuttaa Osuuskunta Paluu, Y-tunnus 2615131-7.

Opetan erilaisia yhdistystoimintaan liittyviä kursseja kevätlukukaudella 2018 Tampereella Sampolassa sekä Espoon työväenopistossa.

Tilaa koulutuksista kertova blogin uutiskirje täältä!