Koulutusta ja neuvontaa

Kouluttaminen on eräs lempihommistani! Suurimman osan ajastani vietän Tampereella ja Helsingissä, mutta liikun mielelläni kauemmaskin kouluttamaan niin varainhankinnasta ja rahoituksesta kuin muistakin yhdistystoimintaan liittyvistä aiheista. Voidaan miettiä yhdessä teille sopiva kokonaisuus, tai ehkä joku näistä valmiista koulutuksista sopisi teille?

Tapahtumavarainhankinta -koulutus sopii kaikille, jotka järjestävät tai haluaisivat järjestää tapahtumia osana yhdistyksen varainhankintaa. Suomen kielen lisäksi koulutus on saatavilla myös viroksi ja englanniksi. Kolmen tunnin koulutus maksaa 400 e + alv 24 %.

Tarinoilla taaloja -koulutuksessa käsitellään tavoitteellista tarinankerrontaa. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä tavoitteellisina tarinankertojina.
Suomen kielen lisäksi koulutus on saatavilla myös viroksi ja englanniksi. Kolmen tunnin koulutus maksaa 400 e + alv 24 %.

Monia kiinnostaa, laadinko hankehakemuksia muille. Vastaus on periaatteessa kyllä, jos aihe tuntuu luontevalta ja kalenterissani on tilaa, mutta työn hinta tulisi todella kalliiksi eikä onnistuminen olisi varmaa. Suosittelen apua kaipaaville sen sijaan sitä, että käymme yhdessä suunnitelmianne läpi ja mietimme, miten asianne voisi parhaiten esittää.  Neuvonnan tuntihinta on 60 e + alv 24 %.

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia osoitteeseen jenni.kallionsivu@paluu.fi tai soita +358 45 1058815.