Kuka Jenni?

Tässä blogissa jaan käytännön työssä syntyneitä ajatuksia ja huomioita varainhankinnasta kaikille yhdistysaktiiveille ja sellaisiksi haluaville. Kun hyvät ideat saavat rahaa rattaisiin, maailmasta tulee taas vähän jännittävämpi paikka. Olen tehnyt töitä kolmannella sektorilla kulttuurin parissa vuodesta 2008 ja jo ennen sitä tutustunut hankemaailman kiemuroihin järjestötoimijana.

Olen luotsannut kansainvälisiä projektirahoitettuja hankkeita, joissa on pyöritetty suuria summia ja suuria ideoita. Olen hakenut ja saanut pienimuotoisia avustuksia pienimuotoisiin tapahtumiin. Lisäksi olen tehnyt sponsorisopimuksia, myynyt kirjoja, kursseja ja lasten kerhotoimintaa sekä seurannut läheltä onnistunutta joukkorahoituskampanjaa.

Teen varainhankintaa, jotta upeita asioita tapahtuisi. Jos olisin kiinnostunut keräämään rahaa itseäni varten, tekisin luultavasti työkseni jotain muuta. Haluan luoda olosuhteita, joissa syntyy elämyksiä. Vaikka sydämen saisi sykkimään jokin aivan muu, raha on työkalu, joka panee pyörät pyörimään.

Jos haluat lukea lisää taustastani, lue tämä postaus: Kuka tätä varainhankintablogia oikein kirjoittaa?